Chris Lee

Love Ghost

header image 5

Til Norge fra Kristoffer!

November 11th, 2009 · 2 Comments

Hei,

Kjærlighetsspøkelset her. Vil bare hilse fra undertegnede og de herlige menneskene som har hjulpet meg, om at vi har laget et nytt album. Vi hadde blitt så glade at samtlige av oss kommer til slå hodet i veggen til vi får Donaldkul, om du vil kjøpe den og gi det en lytt. Du kan få tak i albumet over alt hvor musikk selges bl.a. på linkene under. Til de av dere som liker å eie en cd er den så klart tilgjengelig på Platekompaniet. Dersom den ikke er det er det bare å skrike/spørre pent til de bak kassen om at de må ta inn flere.

Litt mer info følger under bildet som ble tatt før jeg normaliserte pigmentet på en ukestur i pensjonistland…Men her er linker jeg håper du vil benytte deg av og ikke minst poste på Facebook, Nettby, blogger, epost etc. til du får krampe i musefingeren:

Platekompaniet

Itunes

Tracklist:


Drunk Dialer

Isn’t it Enough? (feat. Maya Vik)

Think I’m Lyin? (feat Too $hort)

Lower Your Standards

Love Ghost

Worry Now (Interlude)

Monkey

Starstruck (feat. Name)

Like You Wish

Talk To The Hand

Angels

Monkey – Remix (feat. Joddski & Onklp)

Mvh. Kristoffer

Tags: Uncategorized

2 responses so far ↓

  • 1 Joey Saza // Nov 12, 2009 at 00:47

    drunk dialer!!

  • 2 Chateaux Faux-Coupe // Nov 13, 2009 at 01:31

    Think I´m Lyin får hip hop kuken til å stå.

Leave a Comment